با رشد سریع دنیای کسب و کار ، باید تفکری پیشرو برای ماندن در رقابت داشته باشید. عصر حاضر , عصر اطلاعات , شبکه های کامپیوتری و ارتباطات است. وب سایت به عنوان یک مدل ارتباطی قدرتمند در اینترنت محسوب می شود.به طوری که اغلب سازمان ها , ادارات , شرکت ها و حتی افراد تمایل به داشتن وب سایت در اینترنت دارند تا از طریق وب سایت خودشان را به دنیا معرفی کنند.این موضوع یک اجبار است و همه افراد در آینده نزدیکی به این نتیجه می رسند که بدون حضور در اینترنت , از دنیای ارتباطات غافل خواهند بود.
مهمترین مزیت وب سایت ها ایجاد درآمد می باشد که به انگیزه مهم امروزه در جامعه جهانی که داشتن شغل و افزایش درآمد برای گذران امور زندگی ست، جان تازه ایی داده است. بسیاری از شرکت های در حال ورشکستگی حتی با راه اندازی وب سایت توانسته اند، بقای خود را تضمین نمایند. زیرا تعدد فروش آنها به این طریق چندین برابر شده است. همچنین این تعداد مشتری در صورت رضایت از کیفیت محصولات برای شما ابزار تبلیغاتی خواهند شد و در طول زمان اندکی محصولات شما در کل یک شهر یا حتی کشور و یا حتی جهان معرفی خواهد شد. بنابراین داشتن وب سایت برای صاحبان مشاغل و کسب و کار به یک ضرورت تبدیل شده است.
چرا کسب و کار شما نیاز به وب سایت دارد؟
- داشتن یک وبسایت میتواند برای ایجاد تصویری حرفه ای به شما کمک کند
- در دسترس بودن اطلاعات کسب و کار
- وبسایت شما ابزار پیشرفت ایده آلی است که میتواند هر زمانی بروز شود
- محصولات بیشتری بفروشید
- ارائه ی اطلاعات تحقیقاتی
- رسیدن به بازار آمار مطلوب
- بازارهای بین المللی باز
- ایجاد سرویس ۲۴ ساعته
- بازخورد از مشتری
- کمک به افراد برای اتخاذ تصمیمات سریع
و حال امروزه یکی از سوالاتی که از طرف افرادی که تصمیم دارند وارد شغل طراحی وب بشوند زیاد پرسیده می شود این است که آیا می توان به طراحی وب به عنوان یک شغل با درآمد مناسب نگاه کرد؟ آیا ارزش دارد ماهها وقت بگذاریم و کدنویسی و برنامه نویسی و فتوشاپ و تکنیک های مختلف طراحی را یاد بگیریم؟
درآمد طراح وب سایت:
بستگی دارد شما برای یک شرکت به عنوان کارمند کار کنید یا به صورت مستقل و انفرادی. بستگی به اینکه چند پروژه در ماه بگیرید می توانید قیمتهایتان را بالا و پایین کنید. اگر شما یک طراح وب حرفه ای باشید به نسبت بزرگی پروژه ها و قیمتها بسیار بالا خواهد بود..اما شغل طراحی وب ویژگیهای منحصر به فرد دیگری نیز دارد که اینها بازدهی و سود این حرفه را بیشتر می کنند.
عدم وابستگی به موقعیت جغرافیایی:
در واقع یک طراح وب می تواند در کلبه ای در یک روستای دور افتاده هم مشغول به حرفه خود باشد! کافی است یک خط تلفن و برق باشد تا بتواند تقریبا از همه جای دنیا سفارش بگیرد. در واقع یک طراح وب (چه به عنوان طراح مستقل و فریلنسر، و چه به عنوان کارمند دورکار یک شرکت) تمام کارهای خود را در بستر وب انجام می دهد و لزوما نیازی به حضور نیست. در خانه خود می توانید بنشینید و با ده ها مشتری از شهرهای مختلف سر و کله بزنید. کمتر شغلی چنین ویژگیای دارد.
از طرفی، یک طراح وب اصولا باید به این اصل ایمان داشته باشد که وبسایت یک فرد یا شرکت نقش فروشگاهی بین المللی را دارد. اگر زبانتان هم خوب باشد شاید بتوانید روی درآمدهای خارجی (که بسیار بسیار بسیار بالاتر از نرخهای معمول در ایران است) هم حساب کنید.
عدم نیاز به سرمایهی اولیه، به جز زمان درطراحی وب سایت:
زمان: بزرگترین سرمایه برای طراحی وب سایت
برای اینکه شغل طراحی سایت را شروع کنید می توانید با یک کامپیوتر قدیمی که فقط نوتپد دارد شروع کنید! اگر مصرف برق و پول اینترنت را روی حساب مصارف خانگی بگذاریم، هیچ خرج دیگری نخواهید داشت. در واقع بزرگترین سرمایه ای که باید بگذارید تا به شما سود برساند، زمان است. شما باید زمان قابل توجهی بگذارید تمام تکنیکهای به روز مورد نیاز برای طراحی وب را یاد بگیرید، و این یادگیری باید همیشه استمرار داشته باشد. از طرف دیگر طراحی و برنامه نویسی شما (اگر بخواهید حرفه ای کار کنید) وقت قابل توجهی خواهد گرفت. از طرفی این حرفه، جزء دسته خدمات قرار می گیرد، و بنابراین احتمالا بیشتر از نود درصد پولی که از مشتری می گیرید سود خالص است. پس در مقایسه با شغلهایی که با فروش محصول به سود می رسند، واقعا شغل پر سودی به حساب می رسد!
بازاریابی پویا بوسیله وب سایت:
هر پروژه ای که شما به خوبی آن را انجام دهید، خود یک نماینده بازاریابی شما خواهد بود. امضای شما پای وبسایت ها تبلیغ خوبی برای شماست و از طرفی، فهرست نمونه کارهای شما را پربارتر خواهد کرد. در واقع رزومه فعالیت ها و لیست نمونه کارهای شما (که قطعا باید در وبسایت شخصی خود بگذارید) بزرگترین عامل درآمد شما و تعیین کننده قیمت پروژه های آینده شما خواهند بود. بنابراین بزرگترین بازاریابی برای شما حرفه ای انجام دادن پروژه هاست.