چالش های موجود صنعت کشاورزی

کشاورزی مهم ترین و کلیدی ترین صنعت در میان تمام جوامع دنیاست. از یک سو، با افزایش جمعیت جهان، و مشکلات زیست محیطی و کاهش منابع طبیعی، نوآوری در این صنعت اهمیت بسیاری پیدا کرده است. از سوی دیگر، صنعت کشاورزی خود با چالش های بی شماری رو به روست که بدون حل آنها نمیتوان به توسعه این صنعت امیدوار بود. از جمله این چالش ها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

 

agriculture
  • افزایش قیمت مواد اولیه و اصلی
  • کمبود نیروی کار
  • تغییر علایق مشتریان
  • ناکارآمدی زنیجیره تامین
  • عدم شفافیت
  • پایدار نبودن شرایط اقتصادی، اجتماعی و محیطی

 

راهکار هوشمندانه برای پاسخگوی به این چالش ها استفاده از نرم افزار های مدرن مبتنی بر تکنولوژی های نوین مانند بلاکچین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا است.

شرکت دانش بنیان فناوران گیتی افروز، توسعه دهنده برتر و پیشگام در ارائه خدمات مبتنی بر بلاکچین و هوش مصنوعی است. این شرکت با طراحی و توسعه نرم افزارهای کاربردی  و راهکارهای نوین بر بستر بلاکچین و هوش مصنوعی در صدد پاسخگویی به چالش های این صنعت مهم و استراتژیک است.

 

 

راهکارها و نرم افزار ها برای صنعت کشاورزی

 

agriculture

سیستم های مدیریت مزرعه

توسعه سیستم های اختصاصی مدیریت مزرعه، متناسب با نیازها و خواسته های مخاطبان، به بهینه سازی فرایند ها و اتخاذ تصمیم های بهتر کمک کرده و بازدهی محصول را دو چندان خواهد کرد.

سنسورهای هوشمند IoT

با پیاده سازی اینترنت اشیا میتوان بر تمام مزرعه نظارت داشت و از طریق اطلاعات گردآوری شده توسط سنسور های هوشمند از وضعیت محصول و مزرعه مانند آب و هوا، میزان رطوبت و سلامت آب و خاک به صورت آنی مطلع شد.

زنجیره تامین و امنیت غذایی

پیاده سازی راهکارهای مبتنی بر بلاکچین در زنجیره تامین، امنیت و شفافیت آن را به بالاترین حد خود می رساند. با کمک DLT میتوان اصالت کالاها را تضمین نمود. علاوه بر این، کسب و کارهای کوچک و متوسط با استفاده از قراردادهای هوشمند به توسعه پایدار خواهند رسید.

 

 

agriculture

کشاورزی عمودی و گلخانه ای

با استفاده از نرم افزارهای هوشمند برای گلخانه ها و مزارع عمودی، کشاورزان میتوانند از راه دور بر وضعیت گلخانه نظارت داشته باشند و با استفاده از تکنولوژی تشخیص تصویر، فرایند رشد محصول را زیر نظر بگیرند.

تصویر برداری هوایی و آنالیز اطلاعات

با استفاده از تصویربرداری پهبادی و ماهواره ای میتوان نقشه زمین های کشاورزی را تهیه کرد و بر مواردی نظیر وضعیت مزارع، تعییرات آب و هوایی و ریسک خطرات زیست محیطی مانند آفت ها و خشکسالی را زیر نظر گرفت و در زمان مناسب تصمیمات مناسب اتخاذ نمود.

اتوماسیون و روبات ها

با تلفیق هوش مصنوعی، ناوربری GPS، و تله ماتیک میتوان فرایندها را خودکار نمود. به علاوه، میتوان از قدرت روبات های هوشمند در تمام مراحل بهره برد.